„Hiszem és remélem, hogy a Jóisten szeretett, amikor végigvezetett az úton”

2/22/2019, 9:13:56 AM

Responsive image

Fotó / Forrás: OSC Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület

Fráter Viktória százszoros ritmikus gimnasztika magyar bajnokunk és a mai napig - egyedülálló módon - háromszoros olimpikonunk.

Fráter Viktóriával beszélgetek sportolói múltjáról és az OSC RG SE jelenéről.

 

Muszáj megemlíteni ezt a rendkívüli teljesítményt, bár gondolom, minden önnel készült interjút hasonlóképpen szoktak bevezetni…

 

Igen, sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a mai napig egyedülálló, mert 2000 óta nem jutott ki magyar ritmikus gimnasztika versenyző az olimpiára.

 

Törekszünk arra és szurkolunk azért, hogy ez ne maradjon így. Én azt gondolom, hogy van arra reális esély, hogy ez megváltozzon, és nagyon bízom benne, hogy már nem kell sokat várnunk. Egy olimpiai sportágról beszélünk, melynek a megítélésében minden magyar sportszervezetnél, köztük az olimpiai bizottságnál is ez lenne a mérvadó.

 

Az olimpia számít a legrangosabb sporteseménynek, ezért is lenne jó ott lenni a topon! Kívánom, hogy a magyar versenyzők között legyen olyan, akinek sikerül ez! Jó lenne, ha nem kéne rá sokat várni, hiszen 19 év már eltelt a legutóbbi részvételünk óta. Ez nagyon sok idő.

 

Interjúnk teljes szövegét az RGMagazin hamarosan megjelenő 2019. II-es számában olvashatják!

menu-iconFacebook

menu-iconTársoldalak

Főnix Rg Se logó
Újbuda Rg logó

menu-iconHirdetés