Kedves Edzők, Gyerekek, Szülők!

2/8/2019, 12:51:16 PM

Responsive image

Fotó / Forrás:

Nagyon hálás vagyok azért, hogy többen is jelentkeztek, hogy szívesen szerepelnének a lapban!

Abban az esetben, amikor interjút szerettem volna készíteni, első kérésre, azonnal lehetőséget kaptam! El sem tudom mondani, hogy milyen jó érzés ez!

Reményt ad arra, hogy talán sikerül, ha nem is nagy példányszámban, de hosszú távon megjelentetni ezt a magazint - és közelebb hozni egymáshoz a ritmikus gimnasztika közösség tagjait!

Köszönöm mindenkinek!

 

Egy kis kedvcsináló a következő szám tartalmából:

 

  • Deutsch-Lazsányi Erikával, az MTK Budapest Ritmikus Gimnasztika szakosztályelnökével beszélgetek, a 2018. december 2-án, nagy sikerrel megrendezett Workshop élményeiről, tapasztalatairól, és bepillantást enged edzői filozófiájába. Köszönöm, hogy felkérésemet elfogadta, nagyon hálás vagyok a lehetőségért!

 

  • Fráter Viktória, százszoros magyar bajnokunk és háromszoros olimpikonunk tisztelt meg azzal, hogy mesélt élsportolói múltjáról, az OSC RG SE munkájáról, a jövőbeli terveiről és nem utolsó sorban a X. Viktória Kupáról, melyet 2019. június 15-16-án rendeznek meg.

 

  • Mindig nagy öröm számomra, ha bemutathatok vidéki egyesületeket, főleg, ha ennyire fiatalok, mint a KBSK ritmikus gimnasztika csapata. Vörösvári Csenge álmodta meg 2016-ban, és néhány év alatt, hihetetlen eredményeket ért el lelkes kis tornászaival, Komlón. Fogadjátok Őket nagy szeretettel!

 

RG Szabadidős Magazin

menu-iconFacebook

menu-iconTársoldalak

Főnix Rg Se logó
Újbuda Rg logó

menu-iconHirdetés