VI. Kayser-Komárom Kupa

2019-2-5 02:58:15

Responsive image

Fotó / Forrás: RGMagazin

Eredményhirdetés a VI. Kayser-Komárom Kupán

2018. november 24–25-én rendezte meg a Komárom VSE ritmikus gimnasztika szakosztálya a Komárom Kupát, immár Kayser-Komárom névvel.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a legelső Komárom Kupától kezdve figyelemmel kísérhettem ezt a rendezvénysorozatot. Nem árulok zsákbamacskát, ha azt mondom, folyamatosan bővül a versenyzők létszáma a csapatok s az egyéni indulók körében is.

 

A komáromi versenynek novemberben is a városi sportcsarnok adott otthont. A folyamatosan megújuló komplexum idén szép új öltözőpadokkal 16 VI. KayserKomárom Kupa lepte meg a tornászokat. Azoknak, akik rendszeresen látogatják a Komárom Kupát, egyből feltűnt ez a változás.

 

Az immár hatodik alkalommal megrendezett kupán 18 egyesület 350 versenyzője vett részt. A szervezők minden alkalommal számos pozitív visszajelzéssel gazdagodtak, mi sem bizonyította ezt jobban, mint az ország számos részéről érkező csapatok. Az őszi versenyre érkeztek Komlóról, Budapest több részéről, Csömörről, Velencéről, Vecsésről, Monorról.

 

Az önkormányzat kiemelten kezeli a városban zajló sporteseményeket. Éves szinten 300 millió forinttal támogatják a szakosztályokat, és számos pályázatra jelentkeznek, hogy ez a patronálás töretlen maradjon. Idén először – névadó szponzorként – jelentkezett a Kayser Automotive Hungária Kft., hogy hozzájárulásával még nívósabb versenyt rendezhessen a szakosztály.

 

A verseny szombat délelőtt a duók, triók megmérettetésével kezdődött. A III. osztályos versenysport-kategóriák egyéni indulói délután léphettek szőnyegre.

 

( Cikkünk teljes terjedelmében az RGMagazin 2019/I. számában olvasható!)

menu-iconFacebook

menu-iconTársoldalak

Főnix Rg Se logó
Újbuda Rg logó

menu-iconHirdetés